A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Riccardo kiadó lakásai

Riccardonak két kiadó lakása is va, mindegyik nagyon rusztikus és az egyikhez medence is tartozik

 

566os

Ricardonak két kiadó lakása van, a régebbi a Cerro nevű apartman ami egy XII. századi toronyépület alján található. A felújítást 1995ben végezték el figyelembe véve az eredeti stilusát és megőrizve hangulatát. A kőfalakat sok helyen meghagyták csupaszon, a padló szinte mindenhol eredeti égetett csempe vagy tégla, a mennyezetben láthatók az eredeti gesztenyefa gerendák. Az apartman a longobárd torony mellett található, ablakaiból fantasztikus látvány tárul a látogató szeme elé. Nagysága kb 100 m2, és max 7 főnek biztosít szállást. A földszinten a nappaliba lépünk be, ahol van egy kandaló, egy kihúzható dívány és egy tv, innen nyílik a beépített konyha mosógatógéppel és egy nagy 8fős étkezőasztallal. AZ oldalsó ajtón kiléphetünk az utcára de a kis kert már nem használható mert eladták a mellette lévő kis házzal együtt, ezért olcsóbb is idén 2021ben. A lépcső alatt egy kis fürdőt találhatunk wc-vel, fent az emeleten pedig egy kis előtéret egy ággyal, innen nyílik 2 hálószoba és egy nagy fürdőszoba is. Itt fagerendás mennyezet van mindenhol, a kilátás az ablakokból pedig szebb minden képnél.

Az új apartman neve Frantoio nevet apta, hasonló beosztású csak nagyobb, rusztikusan berendezett és van egy saját kis kertje medencével. Van róla egy pár kicsi képem, sajnos évek óta visszajáró vendégek foglalják le ezért szinte soha sem szabad. Ez is bent van a faluban és egy régi olajprésből alakították ki - 2011ben lett készen. A földszinten van egy nagy nappali rész, a régi présből megmaradt malomkővel és oldalt a sajtolóval a falban, van egy kisebb fürdő is zuhanyfülkével. Egy nagy étkező rész és konyha is van persze, kandaló. A medence 9x 5 méteres, mellette fák alatti árnyas rész és napos terasz a napimádóknak. Az emeleten van egy kisebb nappali rész kihúzható dívánnyal, egy franciaágyas hálószoba (baldachino) meg egy másik két külön ággyal és egy fürdőszoba zuhanyfülkével. Jól felszerelt a lakás, van mosogítógép és mosogép is, sat Tv, az emeleti részben légkondicinálás, internet és kint barbecue.

 

egyéb: Riccardonak vagyis a tulajnak van egy apartmanháza is a közelben ahova le lehet menni fürödni mert van egy medence is meg egy kis épület meleltte wc-vel és itt lehet átöltözni is de ez jelenleg nem lehettséges. Leginkább a bortermelés köti le az idejét, az általa termelt borból is kaphat mindenki kostolót. Riccardo egyébként építész és beszél angolul, Pontederán lakik innen 25kmre de van egy saját lakása a faluban is és a szülei is itt laknak.

Heti lakásárak 2024ben is maradtak

a Cerro olcsóbb mert már nincsen kert és medence használat

2022ben a medencés lakás foglalt  julius 3-aug.28 között

  március 25ig márc.26 -máj. 13* máj. 14 - juni.24 juni.25 - aug.19
    szept. 17tól  szept. 3 - 16 aug.20 - szept.2  
régi lakás ( Cerro) 4+2 350 400 500 550
medencés lakás (Frantoio) 4+2 750 1.100 1.500 2.100

*kivéve Húsvét

Az árak egy hétre az egész apartmanra vonatkoznak, tartalmazza az adókat, áram-, gáz és vizfogyasztást. Kötelező a szombati turnus vagyis érkezés és elutazás. Az ágyneműért, törölközőkért és a hétvégi nagytakaritásért még fejenként 15 eurot kell fizetni. A hideg időszakban a fűtésért külön kell fizetni fogyasztás alapján 1,5eu /m3 . Főszezonban szombattól szombatig tart egy turnus, azaz 7 éjszakát, főszezonon kivül azonban akár pár napra vagy havonta is bérelhető. Kutyát lehet hozni heti 35 euro felárért. Internet wifi ingyen de nem korlátlan. Külön fizetendő kpben érkezéskor a tulajnak az idegenforgalmi adó, ami 1,00 euro /fő/éj minden 12 év feletti turistának, max 5 éjre.

Foglalás/lemondás:ezeket a lakásokat is 30% előleggel lehet lefoglalni amit  banki utalásával kell az adott tulajnak elküldeni, a többit helyben érkezéskor kell fizetni a kpben szintén a tulajnak. Aki lemondja foglalását érkezés előtt kevesebb mint 30nappal annak elveszik az előlege. Vagy átadhatja valakinek a foglalást azonos feltételekkel, ha talál ilyet. Akit érdekelnek ezek a lakások az keressen engem az új  emailcímen, meg tudom kérdezni hogy mikor szabadok és a foglalásnál is segítek.

Lajatico 10perc, Volterra 25perc, San Gimignano 40 perc,  a tengerpart Cecinánál 45perc, Pisa 55perc, Firenze 1óra 20perc, Siena 1óra 15perc

contentmap_plugin

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145