A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Valeria kiadó házai****

Két villa a tengerparttól alig pár kmre, vagyis egy 4-8 szobás házak, mindegyik medencével, kedvező árakkal

heti árak 10/16főre 1.890-5.600 euro között

Cecina közelében, a fehér homokos strand is csak 5km ettől  a háztól tehát annak is megfelel aki össze akarja kötni a nyaralást a tengerparti pihenéssel. Erről a részről írtam a tengerpartos menüben - klikk ide.

Régen egy nemesi család lakott itt akik a környező területeket is birtokolták. A jelenlegi tulajdonosnak is van 130 hektár területe körben ami tényleg óriási- egy igazi tavacska (2 hektáros), olajfák, gabonaféle .... A kertben sok fenyő is van amik körbeveszik az épületegyüttest és árnyékos ligetet alkotnak. Valójában 3 vagy 4 bejárata is van a területnek vagyis egy-egy kapun belépve más oldalról is megközelíthetőek így a főépület és a 2 kiadó ház vendégei nem zavarják egymást. A nagyobb, hosszúkás épületben ahol egy kis kápolna is van a tavaszi és őszi időszakban elvállalnak pár esküvőt. Mivel ennek is külön bejárata, kertje és parkolója van, egyáltalán nem zavarja a többieket. 

2020as változások: Mindegyik házban voltak változások, a 6 szobás ház melletti épületben 2 szobát alakítottak ki, fördővel, konyhával. A 4szobás házban a földszinten az egyik teremből vágtak le egy részt így itt is egy szobával és fürdővel több lett. Május végég és szeptember közepétől a házakat nem egyben hanem panzóként szobánként adják ki pároknak, családoknak. Árak január végén.

kisebb ház 4szobával (max 8+2főre): A bal oldali pince és kápolna mellett található egy óriási épület, ahol a kisebb lakás van 4 hálószobával. A földszinten található egy fantasztikus 150m2es boltíves veranda amit beüvegeztek így egy óriási, világos, közös helységet alakítottak ki beszélgetős résszel, étkező asztallal és billiárddal. Ezt a helységet régen esküvőkre használták és nyitható a kert felé nyári estéken, illyetve a mögötte lévő két nagy báltermet is hozzányították. Jelenleg ezeket zárva tartják és a verandához egy oldalsó helységen keresztül is el lehet jutni ahol egy nappali rész, nagy konyha és fürdő tartozik zuhannyal amiket viszont lehet használni. Ebben a konyhában van mosogatógép, hűtő mélyhűtő résszel, mikrohullámú és kenyérpirító, kotyogós kávéfőző. 2017ben ezt a házat is ki lehet venni részben vagyis csak 2 vagy 3 vagy 4 szobával - lásd lejjebb.

A lakáshoz az emeletre egy külső kőlépcsőn lehet feljutni és egy hosszú folyosóról nyílnak a szobák többnyire jobbra míg a fürdők balra és a végén az utolsó helység a konyha . Itt is van mosogatógép, hűtő mélyhűtő résszel, kotyogosó kávéfőző és  kenyérpirító, étkezőasztal. A nappali helységben van kandaló is, összesen 4 hálószoba és 2 nagyobb fürdőszoba tartozik hozzá zuhanyokkal. A konyha mellett lehet kimenni a teraszra ami pici de nagyon hangulatos- a kinti asztalka napernyővel ideális reggelihez Ennek a lakásnak van fűtése is (külön fizetendő).

Az épület oldalában van egy elkerített kert a ciprusok mellett, itt található a medence, körben napernyők és napágyak.

nagyobb ház 6+2szobával ( max 12+4főre): A jobb oldalon lévő épületben 2016ban fejezték be az emelet átépítését így most két lakás található benne külön bejárattal. Az alul lévő lakásban van egy nagyobb konyha étkezővel, nagy nappali rész Tv-vel díványokkal és 2 hálószoba meg 2 fürdőszoba (zuhannyal). A konyhában van mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző hosszú kávéhoz és kotyogós kávéfőző is, kenyérpirító és a hűtő aminek mélyhűtő része is van. Az emeletre egy külső kőlépcsőn lehet felmenni, itt is van egy külön konyha étkező résszel, a folyosóról nyílnak a szobák, pontosan 4 darab amiből 2nek saját fürdője van míg a harmadik fürdőszoba a folyosóról nyílik. Ebben a konyhában is van egy hűtő mélyhűtővel, kávéfőző és mikrohullámó,  piritó is. A fürdők relatíve nem nagyok de mindegyik teljesen új és a zuhanyok nagy üveglapja igényes. A ház nem fűthető. 

A földszinten egy nyitott oszlopos veranda is van, nagy kinti grillel, a kert be van kerítve és a sok levendula, rózsa és rozmaring mellett itt van a medence is napágyakkal. A házban van egy kis mellékhelység is ahol egy mosógép is van. Már foglalható még a medence másik oldalán található kisebb melléképület is, amiben egy nagyobb konyha van, két hálószoba és egy fürdőszoba (földszintes). Főszezonon kívül a földszinti vagy emeleti apartmant illetve a kis melléképületet külön is ki lehet venni.

egyéb:  A házakban van internet wifi ingyen és parkoló hátul a fák alatti részen.  A legközelebbi városka Vada 2kmre ahol vannak boltok, éttermek, gyógyszertár, strandok. A tengerparttal páérhuzamosan kilométerken át egy védett biciklis út is megy amin leeht kerekezni. A kis tavukon lehet horgászni, vannak kiépített részek. A házakat du 5 és 7 között lehet átvenni és elutazás napján reggel 9,30ig el kell hagyni.

 heti házárak 2019ben

 

 euroban júni.1ig ápr.7-máj.4 Húsvét és máj5-juni.1 júni. 2-júl. 6 júl. 7 - aug.25 végső
szept.15-ok26 szept.8-okt.26  aug.25-szept.8 takarítás
napi   heti heti  heti heti
szoba fürdővel 2 főre* 2 85 no no
kisebbik ház 4+1hálóval 10+2 1.890 2.310 2.800 4.375 180
nagyobb ház 6+2 hálóval 16 2.520 3.080 3.200 5.600 200

*Aki egy szobát szeretne foglalni előszezonban az klikkeljen ide infoért

Az ár tartalmazza a közműveket, ágyneműt és huzatokat, internet wifi. Érkezéskor kérnek 600 eurot több fő esetén, amit a végén visszaadnak ha minden rendben van. Júniustól csak heti foglalást fogadnak el vasárnapi érkezéssel és elutazással. Kötelező költség még a végső takarítás amit az utolsó oszlopban láttok. A kisebbik 4szobás ház fűthető, ez külön fizetendő használat alapján. Nem fogadnak el hitelkártyás fizetést. Aki igényel hét közben ágyneműhuzat, vagy törölköző cserét vagy komplett takarítást azt pluszban kell fizetni és külön jelezni nekik.

Foglalás / lemondás: A házakat 30% előleggel lehet lefoglalni amit banki utalásssal lehet nekik eljuttatni, amihez majd küldöm az adatokat. A többit érkezés előtt legkésöbb 45 nappal kel nekik ugyanígy elküldeni. Aki lemondja a foglalását érkezés előtt kevesebb mint 90 nappal az elveszíti az előleget, vagy ha már elküldte a második utalást mert 45 napon belül kell lemondania akkor a teljes öszeget elveszíti. A foglalást át lehet adni bárkinek azonos feltételekkel lemondás helyett. Akit érdekel valamelyik ház írhat nekem az új  címre magyarul és intézem, természetesen ennek nincsen plusz költsége.

fehér homokos strand 5km, Vada 5km, Livorno 33km, Pisa 55km, Piombino 60km, San Gimignano 65km, Firenze 100km másfél óra, Siena 100km inkább 2 óra, 

A többi villa listáját itt találjátok klikk, a többi tengerhez közeli szállást itt, klikk.

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145