A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Teatro del Silenzio 2023

Megvan a 2023as koncert időpontja, július 27! Mindenkit vár Andrea Bocelli a szülőfalujában, a híres Teatro del Silenzio szabadéri színházban. 

frissítve 2022 október

A jövő évi koncert dátumát is kihírdették, 2023 július 27én csütörtökön lesz .  Részletek olaszul, angolul a City Sound Milano weboldalán vagyis klikk ide. 

A jegyeket hivatalosan a VIVATICKETt webodalán lehet megvásárolni, csak itt vegyétek meg, a többi weboldal nem megbízható forrás és drágábban árulja pl viagogo. A jegyeket megvehetitek on-line hitelkártyával vagy Lajatico főterén az info irodában is személyesen ha valaki erre jár. Az első héten csak a fanclubosok vehetik meg vagyis kell a kód a vásárláshoz ami  tds2023 . Ne felejtsétek el hogy elsőként regisztrálni érdemes ha újak vagytok a vivaticket oldalon és aztán a visszaigazoló mail után lehet vásárolni jegyet (nem biztos hogy azonnal)

Jövőre legolcsóbb jegy ára a vivaticketnél 117 euro, a legdrágább VIP jegyek az első sorokban 530 euroba kerülnek és a kettő között vannak kategóriák. .

A jegyeládáshoz találtok segítséget, meg szállásajánlatokat és hasznos információkat a parkolással kapcsolatban is a Bocelli-s menüben, klikk ide.

 

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145