A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

szállások a Bocelli koncertre

Már ősszel megveszik a jegyeket és lefoglalják a szállásokat a visszajáró vendégek....szerencsére sok szállást találhattok nálam Lajatico zónában mert mi is itt lakunk. Aki egy hétre el tud jönni nyaralással egybekötve annak tudok medencés apartmanházakat ajánlani, a pár napos kiruccanáshoz pedig egy közeli panziót kell nézni.

Lajatico egy kis falu Volterra mellett alig 800 lakossal, tehát nincsenek hotelek csak pár kiadó lakás meg 5-10 kmes körzeten belül több vidéki apartmanház medencével. Autó nélkül ide a koncertre vagy ezekbe a házakba eljutni és mozogni szinte lehetetlen! Szóba jöhetne alig fél órára innen a híres San Gimignano vagy Volterra is a 'kötelező látnivalók közül' , ezekről írtam a Toszkánát bemutató menüben, klikk ideA koncert nyár közepén van, tehát a szállások nagy része amúgy is tele van a koncerttől függetlenül. Mivel a jegyeladás októberben megkezdődik sok visszajáró turista foglalja le évről évre a kedvenc házában a kedvenc apartmanját. Aki tehát májusban kezd neki a keresésnek annak kicsit távolabb kell mennie vagy reménykedhet egy lemondás miatt felszabadult apartmanban.

2024ben a koncert időpontja július 17 szerda és 19 péntek 

A legközelebbi szállások

A már említett okok miatt aki csak 2-3 éjre akar foglalni annak a Volterrában lévő hoteleket kell megkeresnie ami 25km vagy a másik irányban Casciana Termében körülnézni, ez egy fürdőváros tehát nagyobb a választék de sokkal bénábbak (szerintem) és a város sem hasonlítható össze. San Gimignano is csak 40 perc de Pisa és a tengerparton Cecina is csak 45 perc és Firenze vagy Siena is csak alig több mint egy óra autóval. A koncertre nincsen tömegközlekedési lehetőség hacsak nem pár buszos cég az utóbbi években de ezeket nem könnyű megtalálni tehát marad az autó vagy a 'taxi vagyis NCC -autó soförrel de ez nem olcsó hiszen meg is kell vérnia  akoncert végét

Nézzük a legközelebbi szállásokat 

apartmanok vidéken SZOMBATI HETES TURNUSBAN medencével:

medencés szállások kötelező turnus nélkül

kiadó privát lakások de medence nélkül

panzio szoba+reggeli (medence nélkül)

  • 1,5 km Lajatico Minihotel*** pici rusztikus/modern hotel 4 szoba, reggelivel a faluban nagyon drága ! 2023ban egy szoba 1.350-1.790 euro volt 5 éjszaka 2 főre csak reggelivel (!!!)

Aki szállást keres és csak tavasszal kezdi el a keresést annak nem sok hely marad, írjatok a  címre. Természetesen nem kötelező nálam foglalni szállást, ettől függetlenül nyugodtan írhattok ha kérdésetek vagy gondotok van, és remélem

TALÁLKOZUNK A KONCERTEN!

You have no rights to post comments

mobil

Telefon: +39 331 8508 145